Sneak peek!

Faste brukere av SpendChart.no har kanskje lagt merke til at det ikke har dukket opp så mye ny funksjonalitet i det siste. Dere lurer kanskje på hva vi driver med? Har vi gitt opp? Sover vi bort dagene? Svaret er definitivt nei! Eller, det er mulig vi sover bort starten av dagen, men det er fordi vi koder til langt på natt! Sannheten er at vi har jobbet knallhardt med en ny feature. Og det vi snart skal lansere er...

SpendChart - BankSync

Dette er ny frittstående applikasjon som vil hente kontoutskrifter fra din bank og laste dem opp til vår server. Hvor kult er ikke det? Vi synes kontoutskrifter burde være lettere tilgjengelig og vil derfor publisere kildekoden til applikasjonen. Om du ønsker å gjøre noe annet med dine kontoutskrifter kan du enkelt forke oss på github!

Hva er vårt mål med denne applikasjonen:

  • Enkel synkronisering av kontoutskrifter
  • Din trygghet - du kan verifisere kildekoden og se at fødselsnummer og passord ikke kommer på avveie og at programmet ikke gjør annet enn å laste ned kontoutskrifter.
  • Enda sikrere - fødselsnummer og nettbankpassord sendes ikke lengre gjennom vår server på vei til nettbanken.
  • Påminnelse om å synkronisere - du kan selv justere hvor ofte.
  • Støtte for flere banker. Vi håper å snart kunne lansere støtte for flere banker. Vi synes det er utrolig kult om du forker oss på github og selv utvikle støtte for din bank! En glimrende mulighet for å lære scala:)


Applikasjonen vil snart være tilgjengelig for betabrukere.

Oppdatering: Vi har nå gjort kildekoden tilgjengelig på https://github.com/spendchart/banksync.

Publisert 3. desember 2010, sist oppdatert 15. desember 2010.

blog comments powered by Disqus